Ζάλγκιρις: Τελειώνει του Χόλινς στους Λιθουανούς (vid)

Ζάλγκιρις: Τελειώνει του Χόλινς στους Λιθουανούς (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Όστιν Χόλινς
Η Ζάλγκιρις βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Όστιν Χόλινς, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Η Ζάλγκιρις αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη στο υπόλοιπο της σεζόν 2023/24 με τον Όστιν Χόλινς, τον 32χρονο περιφερειακό ο οποίος θα πατήσει ξανά παρκέ για τους Λιθουανούς μετά την επέμβαση στο γόνατο που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Χόλινς δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Μακάμπι όμως αποδεσμεύτηκε το καλοκαίρι και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάλγκιρις, όπως αναφέρει το Basketnews.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 19 αγώνες στη EuroLeague με την «ομάδα του λαού», σημειώνοντας 1.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μ.ό. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει επίσης στη EuroLeague με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον Ερυθρό Αστέρα.

Όσον αφορά τη Ζάλγκιρις, η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις έχει μπροστά της τον εντός έδρας αγώνα με την Παρτίζαν (14/12, 20:00) για τη 14η αγωνιστική της regular season.

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.