Μπριθουέλα: «Είμαι αντί-Ρεάλ»!

Μπριθουέλα: «Είμαι αντί-Ρεάλ»!
Ο Ντάριο Μπριθουέλα σχολίασε την αντιπαλότητα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, εξηγώντας τους λόγους που υποστηρίζει τους «μπλαουγκράνα» και παράλληλα, μισεί τους Μαδριλένους δηλώνοντας antimadridista.

Ο Ντάριο Μπριθουέλα εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από μια τετραετία στη Μάλαγα, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε πέρσι το Copa del Rey, δηλώνοντας παράλληλα πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας, το 2022.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο καταλανικό RAC 1, ο 29χρονος γκαρντ κλήθηκε να σχολιάσει την αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο πατέρας μου είναι φανατικός culé (σ.σ. οπαδός της Μπαρτσελόνα) και αυτό τον φανατισμό τον πέρασε σε εμένα και στον αδελφό μου. Ο αδελφός μου είναι επίσης οπαδός της Μπάρτσα. Εγώ είμαι αντι-Ρεάλ! Από μικρός στήριζα την Μπαρτσελόνα εξαιτίας του πατέρα και του αδελφού μου. Δεν έχω πρόβλημα με τη Ρεάλ, πλέον όμως αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα και δεν έχω άλλη επιλογή».

Φέτος ο Μπριθουέλα μετράει 3.4 πόντους, 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 9 συμμετοχές στη EuroLeague, μένοντας στο παρκέ 12:10 ανά αγώνα.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.