Πάντερ: «Ο Παναθηναϊκός είναι εκ των διεκδικητών, είμαστε αδέρφια με τον Λεσόρ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέβιν Πάντερ της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κέβιν Πάντερ μετά το τέλος του αγώνα της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρέθηκε στο Βελιγράδι όπου και αντιμετώπισε την Παρτιζάν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να καταφέρνει να πάρει μία μεγάλη νίκη, έπειτα από πολύ κόπο στην παράταση με 92-87.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες των νικητών, ο Κέβιν Πάντερ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι ήταν μία σημαντική επικράτηση, μίλησε για τις καλές σχέσεις με τον Ματίας Λεσόρ αλλά και για το «τριφύλλι» το οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, παραμένει να είναι ένα από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Πάντερ:

«Νιώθω ωραία, ήταν σημαντική νίκη, ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε. Μπήκαν δυνατά, αλλά είχα υπομονή, δεν ήθελα να βιαστώ και να εκβιάσω φάσεις. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα μετά από έναν μήνα εκτός. Ήξερα ότι θα άνοιγε το ματς. Είναι η ευθύνη τέτοια, με πιστεύουν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου. Έχει να κάνει με την δουλειά που έχω ρίξει τόσα χρόνια. Από το κολέγιο και το Λαύριο, έχω περάσει άπειρες ώρες στο γήπεδο για να προπονούμε και να σουτάρω. Έχει να κάνει με την απόλυτη αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε αδέρφια για πάντα με τον Λεσόρ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα και θα είναι εκ των διεκδικητών. Έχει έμπειρους παίκτες, καλό προπονητή. Υπάρχουν καλές ομάδες, έχει ενδιαφέρον το πρώτο μισό της σεζόν».

@Photo credits: INTIME