EuroLeague, Ερυθρός Αστέρας: Ο Σφαιρόπουλος έδωσε την εικόνα των τραυματιών

EuroLeague, Ερυθρός Αστέρας: Ο Σφαιρόπουλος έδωσε την εικόνα των τραυματιών

Δημήτρης Οικονόμου
Γιάννης Σφαιρόπουλος Ερυθρός Αστέρας
Αμφίβολος ο Μπράνκο Λάζιτς ενώ ο Άνταμ Χάνγκα παραμένει εκτός για τον Ερυθρό Αστέρα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Εφές στη Σερβία, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει χτυπηθεί από τους τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου συναντούν στην 11η αγωνιστική της EuroLeague την Εφές (1/12 - 21:00), με το απουσιολόγιο ακόμα γεμάτο.

Ο Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Άνταμ Χάνγκα δεν έχει μπει ακόμα σε ρυθμό προπονήσεων, ενώ ακόμα άγνωστο παραμένει αν ο Μπράνκο Λάζιτς θα αγωνιστεί. Όπως τόνισε ο Έλληνας κόουτς, έχει ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα, ακόμα και με επαφές αλλά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα πατήσει παρκέ με την Εφές.

Το ζήτημα που... καίει βέβαια περισσότερα από όλα είναι αυτό του Σαμπάζ Νέιπιερ. Το κάταγμα στη μύτη του στέρησε τη συμμετοχή από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ και πλέον θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα με την προστατευτική μάσκα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευκολία που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις την ώρα του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.