Σμάιλαγκιτς: «Ανυπομονούμε να δούμε τον Λεσόρ»

Newsroom
Σμάιλαγκιτς
Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς μιλώντας για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό (30/11, 21:45) έκανε ειδική αναφορά στον Ματίας Λεσόρ.

Πέρυσι μοιράζονταν τα αποδυτήρια της «Stark Arena» ενώ ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον όσον αφορά την front line της Παρτίζαν.

Από το καλοκαίρι και μετά χώρισαν οι δρόμοι τους καθώς ο Γάλλος σέντερ αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR. Ενόψει του αγώνα για την 11η αγωνιστική της Euroleague, ο Σέρβος σέντερ έκανε ειδική αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Ματίας (σ.σ. Λεσόρ) τον οποίο να ανυπομονούμε να δούμε» είπε ο Σμάιλαγκιτς και συνέχισε:

«Θα γίνει ένα καλό ματς μπροστά σε πολύ κόσμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα να νικήσουμε και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Και αυτό διότι είμαστε οι πιο αδύναμοι στον συγκεκριμένο τομέα».

Όσο για την επιστροφή των Πάντερ και Αβράμοβιτς; «Θα είναι πιο εύκολα για όλους. Πλέον θα έχουμε περισσότερους παίκτες και καλύτερο rotation. Δεν παίζουμε στον ίδιο ρυθμό γιατί πάντα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Κάτι που σημαίνει πολλά για εμάς, τόσο στην προπόνηση όσο και μέσα στα παιχνίδια»

@Photo credits: INTIME