Μπαρτζώκας: Η επική αντίδραση στη συνέντευξη Τύπου και το «Εύγε»! (vid)

Newsroom
.
O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν δέχτηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις και αντέδρασε με ένα «εύγε»!

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague μετά το 89-72 επί της Ζάλγκιρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη δέκατη αγωνιστική της regular season, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε νέο ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 25 πόντους με 4/6 τρίποντα ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τους Λιθουανούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντέδρασε με απίθανο τρόπο όταν δεν δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τελείωσε την τοποθέτησή του στα αγγλικά, όπως ορίζει η EuroLeague και ακολούθως περίμενε τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Παρ' όλα αυτά, δεν έγινε κάποια ερώτηση και ο Έλληνας προπονητής σήκωσε τα χέρια και είπε χαριτολογώντας «εύγε», προτού αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου, με τον Χρήστο Μπαφέ να έχει αντιδράσει δευτερόλεπτα νωρίτερα λέγοντας «μπράβο».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 29:59

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.