Μακσβίτις: «Η προσοχή του Ολυμπιακού άλλαξε την υπομονή του Μήτρου Λονγκ για να μείνει σε εμάς»

O Κάζις Μακσβίτις.
Ο Κάζις Μακσβίτις αναφέρθηκε στον Να Μήτρου Λονγκ, μετά από ερώτηση του Gazzetta, εξηγώντας ότι η προσοχή που έδειξε η ομάδα του Πειραιά έπαιξε ρόλο στην υπομονή του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Ζάλγκιρις (89-72), με τον προπονητή των Λιθουανών, Κάζις Μακσβίτις να μιλάει για το ματς, αλλά και για το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, του Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Μετά από σχετική ερώτηση του Gazzetta, αν ο παίκτης μπορεί να «κουμπώσει» στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Μακσβίτις τόνισε ότι η υπομονή του Μήτρου Λονγκ εξαντλήθηκε πιο γρήγορα, για να παραμείνει στο Κάουνας, μόλις έμαθε το ελληνικό ενδιαφέρον.

Όσα είπε ο Μακσβίτις

«Ξεκινήσαμε το ματς καλά. Αυτό άλλαξε στη δεύτερη περίοδο, ειδικά με την άμυνά μας. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να ελέγχεις τα καλά και τα κακά διαστήματα. Αυτό το δεκάλεπτο μας κόστισε το ματς. Γίναμε νευρικοί, προσπαθώντας να επιστρέψουμε στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός σκόραρε, δεν μιλάω για τον Κάνααν και τον Πίτερς, αλλά ο Μπραζντέικις και ο Γουόκαπ πέτυχαν δύσκολα σουτ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη», είπε αρχικά.

Για τον Ναζ Μήτρου Λονγκ και αν θα «κουμπώσει» στον Ολυμπιακό: «Η προσοχή του Ολυμπιακού άλλαξε την υπομονή του Μήτρου Λονγκ για να μείνει στην ομάδα μας. Είναι ένα καλό παιδί, ένας καλός παίκτης, ο οποίος δουλεύει σκληρά. Λυπάμαι που αποχώρησε, του εύχομαι καλή επιτυχία».

«Προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

Για τις διαφορές στα ματς απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και τις ελπίδες των «αιώνιων» για να μπουν στα play-offs: «Είναι διαφορετικά ματς. Με τον Παναθηναϊκό ελέγχαμε το ματς μέχρι το τέλος και χάσαμε εξαιτίας των 23 λαθών μας. Διαφορετικό ματς και το αποψινό. Εμείς ήμασταν διαφορετικοί, δεν ξέρω αν μας οδήγησε σε αυτό ο Ολυμπιακός.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ταλέντο, έχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν στα play-offs, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα λόγω του κορμού που παρέμεινε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.