Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις 89-72: Ρεκόρ καριέρας ο Κάνααν σε πόντους και αξιολόγηση!

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις 89-72: Ρεκόρ καριέρας ο Κάνααν σε πόντους και αξιολόγηση!

Newsroom
Κάνααν
Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις κάνοντας... διπλό ρεκόρ καριέρας.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό ματς της καριέρα του στα παρκέ της Euroleague με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο προσωπικά ρεκόρ!

Συγκριμένα τελείωσε το ματς απέναντι στην Ζάλγκιρις Κάουνας έχοντας 25 πόντους (4/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5/5 βολές) και «έσπασε» το ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα το οποίο είχε πετύχει πριν από... δύο εβδομάδες με αντίπαλο την Μπασκόνια και πάλι στο ΣΕΦ. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτήν την φορά συνδύασε την προσωπική του εμφάνιση και με νίκη της ομάδας του.

Και να 'ταν μόνο αυτό; ο Κάνααν συγκέντρωσε άλλους 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αριθμός που ισοδυναμεί με νέο ρεκόρ καριέρας στο PIR. Το προηγούμενο ήταν οι 23 βαθμοί που είχε την εποχή που αγωνιζόταν στην Ούνικς Καζάν και πιο συγκεκριμένα σ' ένα ματς εναντίον της Αρμανι Μιλάνο πριν από τρία χρόνια (στις 17 Νοεμβρίου 2021).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.