Μπαρτσελόνα: Έτοιμοι για την επιστροφή οι Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις

Μπαρτσελόνα: Έτοιμοι για την επιστροφή οι Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις

.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, επιβεβαίωσε ότι οι Νίκο Λαπροβίτολα και Ρόκας Γιοκουμπάιτις προπονούνται κανονικά και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (10/11, 21:30) για την έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ρότζερ Γκριμάου αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Λαπροβίτολα και τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Ο προπονητής των Καταλανών εξήγησε πως αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη 9/11 και έχουν 90% πιθανότητες να παίξουν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λαπροβίτολα μετράει φέτος 13.8 πόντους, 6.8 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε τέσσερις αγώνες στην Ευρωλίγκα με τη Μπαρτσελόνα ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιουκουμπάιτις, ο Λιθουανός γκαρντ έχει 6.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε πέντε συμμετοχές.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με τρεις απουσίες.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.