Νέντοβιτς: «Ο Μίλος είναι ακόμα μαέστρος του μπάσκετ»

Νέντοβιτς: «Ο Μίλος είναι ακόμα μαέστρος του μπάσκετ»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μίλος Τεόντοσιτς με αφορμή την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπροστά του την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague (10/11, 21:30) και ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπερασπίστηκε τον Μίλος Τεόντοσιτς που έχει γίνει στόχος κριτικής στη Σερβία.

«Όσο για τον Μίλος... Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μιλούν άσχημα για αυτόν και δεν παρατηρούν ότι στα 36 του παίζει με τόσο πάθος και ενθουσιασμό. Δεν έχω ξαναδεί έτσι. Ίσως κάνει κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά έχει τις καλύτερες προθέσεις. Είναι ακόμα μαέστρος στο μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενοςπου άρχισε να παίζζει καλά... Πριν από την Μπάγερν του είπα: "Απλά, κερδίστε αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψω να σε βοηθήσω"».

Ο Νέντοβιτς τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Ζελέζνικ και έτσι δεν έπαιξε στις δυο ήττες του Ερυθρού Αστέρα από την Παρτιζάν. «Θα μπορούσα να επιστρέψω κόντρα στην Μπάγεν αλλά συμφώνησα με τον προπονητή να μην το κάνω. Ένιωσα απαίσια που δεν έπαιξα με την Παρτιζάν. Είναι τρελό να χάνω αυτά τα παιχνίδια στη σεζόν» κατέληξε ο «Νέντο».

@Photo credits: ABA Liga