Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: «Ο Νέιπιερ ζήτησε τα τριπλάσια λεφτά από αυτά που έπαιρνε»

Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: «Ο Νέιπιερ ζήτησε τα τριπλάσια λεφτά από αυτά που έπαιρνε»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: «Ο Νέιπιερ ζήτησε τα τριπλάσια λεφτά από αυτά που έπαιρνε»
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ έφυγε το καλοκαίρι από την Αρμάνι Μιλάνο με προορισμό το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άντρας της ιταλική ομάδας, υπήρχε η διάθεση να γίνει επέκταση συμβολαίου με τον παίκτη, ωστόσο εκείνος ζήτησε πάρα πολλά λεφτά για να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Πανταλέο Ντελ' Όρκο, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta Dello Sport» και μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Η Αρμάνι μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να απέκτησε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στην Euroleague δεν είναι ικανοποιητικά, έχοντας ρεκόρ 1-5, με μοναδική νίκη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική με 65-53.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου αναφέρθηκε τόσο στον προπονητή, Ετόρε Μεσίνα, όσο και στην περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιερ, λέγοντας για τον τελευταίο ότι ενώ υπήρχε η διάθεση για ανανέωση, ο παίκτης ζητούσε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Αρμάνι:

«Σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε μέχρι στιγμής καλά και χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Έχω μεγαλύτερες προσδοκίες, ειδικά για την Euroleague».

«Ο Μεσίνα έχει πάρει δύο τίτλους και μας έχει πάει στο Final 4. Δεν μπορούμε απλά να ξεχάσουμε αυτά τα επιτεύγματα».

«Θέλαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο με τον Νέιπιερ το καλοκαίρι αλλά ζήτησε παραπάνω από τα τριπλάσια λεφτά που έπαιρνε αρχικά και εμείς δεν θέλαμε να ξοδέψουμε τόσα. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά χρήματα στον Μίροτιτς, παρόλο που η Μπαρτσελόνα πληρώνει ακόμα το μισό του μισθού του. Υπογράψαμε με τον Μάοντο Λο, ο οποίος ακόμα δεν έχει παίξει στο επίπεδο που περιμέναμε από αυτόν. Αν υπάρξει η ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά αλλά δεν θα ξοδέψουμε τρελά λεφτά. Με το financial fair play να ισχύει, υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβαστούμε, αλλιώς θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε τεράστια πρόστιμα».