Παναθηναϊκός: «Χτύπησαν» οκτάωρο με video και προπόνηση στο ΟΑΚΑ!

Γιώργος Κούβαρης
.
Ο Εργκίν Αταμάν θέλει τους παίκτες του στην... τσίτα ενόψει της συνέχειας και μετά το «καμπανάκι» που έκρουσε για την εικόνα των παικτών του στο τελευταίο πεντάλεπτο με το Μαρούσι, οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν οκτώ ώρες στο ΟΑΚΑ με video και προπόνηση!

Το τελευταίο πεντάλεπτο... χαλάρωσης των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με το Μαρούσι προκάλεσε το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν που έφερε άπαντες προ των ευθυνών τους, με τον Τούρκο προπονητή να κάνει λόγο για απαράδεκτη εικόνα των «πράσινων», εξηγώντας πως η ομάδα του έπαιξε τραγικά.

Ο Αταμάν θέλει να κρατήσει τους παίκτες του στην τσίτα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και η εικόνα του Παναθηναϊκού στο φινάλε του ματς με το Μαρούσι έφεραν την αντίδρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» εξελίχθηκε σε μαραθώνιο! Και αυτό γιατί συμπλήρωσαν οκτώ ώρες στο ΟΑΚΑ με video και προπόνηση ενώ μεσολάβησε μία εκδήλωση με χορηγό εταιρεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε 4μιση ώρες video και ακολούθησε η προπόνηση ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Πέμπτης 12/10 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Στο αγωνιστικό κομμμάτι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Βαυαρούς παραμένει αμφίβολη ενώ εκτός παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.