Ομπράντοβιτς: Άφησε ξανά τον Βούκσεβιτς εκτός EuroLeague

Ομπράντοβιτς: Άφησε ξανά τον Βούκσεβιτς εκτός EuroLeague

Newsroom
Ομπράντοβιτς: Άφησε ξανά τον Βούκσεβιτς εκτός EuroLeague
Η Παρτιζάν δοκιμάζεται στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague (12/10, 21:00) και ο Τρίσταν Βούκσεβιτς έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Το καλεντάρι της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει την Παρτιζάν στη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, διεκδικώντας την πρώτη νίκη στη regular season μετά την ήττα από τη Μακάμπι και την κακή εμφάνιση στο Τελ Αβίβ που προκάλεσε το ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο timeout.

Όπως έγινε στο Ισραήλ, η αποστολή της Παρτιζάν ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς τον Τρίσταν Βούκσεβιτς, κάτι που σημαίνει ότι επιστρέψει στην ομάδα ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος έχασε τον αγώνα με την Κρκα για την Αδριατική Λίγκα.

Ο Βούκσεβιτς μέτρησε πέρσι 13 συμμετοχές στη EuroLeague με την Παρτιζάν όμως δεν έχει αγωνιστεί ακόμα τη φετινή σεζόν. Αντίθετα, έχει αγωνιστεί και στα δυο ματς των Σέρβων στην Αδριατική Λίγκα με τη Μόρναρ και την Κρκα, σημειώνοντας 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.