Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα για Γουίλιαμς Γκος και Μπραζντέικις, ρεπό η υπόλοιπη ομάδα μετά το Super Cup

Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα για Γουίλιαμς Γκος και Μπραζντέικις, ρεπό η υπόλοιπη ομάδα μετά το Super Cup

Δημήτρης Οικονόμου
Γουίλιαμς Γκος
Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Ίγκνας Μπραζντέικις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την επομένη του Super Cup, με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ρεπό, ύστερα και από την επιστροφή από τη Ρόδο!

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης του Super Cup βρίσκει τον Ολυμπιακό σε ρυθμούς... δουλειάς. Άλλωστε ο χρόνος τρέχει και πιέζει, με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή (6/10) να ανοίγει την αυλαία της EuroLeague, στο δεύτερο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο ΣΕΦ. Οι δυο τους απουσίασαν από τον τελικό (ο Μπραζντέικις δεν αγωνίστηκε ούτε στον ημιτελικό) και έτσι βρήκαν χρόνο την επομένη της επιστροφής από τη Ρόδο για δουλειά.

Ο Γκος άλλωστε δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφού έπρεπε να ταξιδέψει στην Αθήνα, ένεκα της γέννησης της κόρης του, οπότε θέλει να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό του ενόψει της Παρασκευής. Η υπόλοιπη ομάδα επέστρεψε με τον πρώτο τίτλο της σεζόν από τη Ρόδο και πήρε ρεπό μίας ημέρας για να ξεκουραστεί και να κάνει από αύριο, Δευτέρα (2/10) την αρχή για την προετοιμασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi