Πάντερ: «Ο Αβράμοβιτς είναι… ροκ σταρ»

Πάντερ: «Ο Αβράμοβιτς είναι… ροκ σταρ»

Newsroom
.
Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς, ο οποίος έγινε viral με εκείνη την κραυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο timeout, ήταν κομβικός στην πορεία της Σερβίας στο Mundobasket και ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το hype που ακολουθεί τον συμπαίκτη του στην Παρτίζαν.

Τα ουρλιαχτά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε εκείνον τον αγώνα της Παρτίζαν με την Ανδόρα για το EuroCup θα ακολουθούν για… πάντα τον Άλεκσα Αβράμοβιτς. Ήταν τότε που ο Ζοτς είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες του και φρόντισε αυτό να γίνει κατανοητό σε όλο του τον πάγκο. Αποδέκτης των κραυγών του ήταν ο Αβράμοβιτς που δεν γλίτωσε από τα πυρά του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος γκαρντ βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο, σε σημείο να λογίζεται ως κομβικός για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και την Παρτίζαν. Ο Αβράμοβιτς αναδείχτηκε δευτεραθλητής κόσμου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο και γνώρισε την αποθέωση στη γενέτειρά του, το Τσάτσακ πριν ενταχθεί στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα ο Κέβιν Πάντερ παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε τους αγώνες του Mundobasket και ειδικά τον συμπαίκτη του στην Παρτίζαν. «Ναι, ο Άλεκσα είναι πραγματικός ροκ σταρ. Είναι τρελό αυτό που γίνεται μαζί του! Είναι ωραίο…» εξήγησε ο Αμερικανός σκόρερ των Σέρβων στη Zurnal για τον Αβράμοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.