Μίτροβιτς: «Οι πάσες του Τεόντοσιτς να μην περάσουν από τα αυτιά μας»!

Μίτροβιτς: «Οι πάσες του Τεόντοσιτς να μην περάσουν από τα αυτιά μας»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μίτροβιτς: «Οι πάσες του Τεόντοσιτς να μην περάσουν από τα αυτιά μας»!
Ο Λούκα Μίτροβιτς ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο πλευρό του Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας για το στοιχείο του απρόβλεπου που θα δώσει ο βετεράνος Σέρβος γκαρντ στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα.

Στα 36 του χρόνια και έπειτα από μια τετραετία στη Βίρτους Μπολόνια, ο Μίλος Τεόντοσιτς επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ενισχύοντας το ιδιαίτερα φιλόδοξο project των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου που απέκτησαν, μεταξύ άλλων, τους Σαμπάζ Νέιπιερ, Μάικ Τόμπι, Τζόελ Μπολομπόι και Ρόκας Γκιεντράιτις.

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μίτροβιτς αναφέρθηκε στον Τεόντοσιτς που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και θα αγωνιστεί ξανά στη Σερβία έπειτα από το 2007, όταν αποχώρησε από τη Ζελέζνικ για να παίξει στον Ολυμπιακό.

«Ανυπομονώ να παίξω με τον Μίλος. Κάθε ομάδα λαχταρά ένα πλέι μέικερ όπως ο Τεόντοσιτς! Για να μην αναφέρω τους ψηλούς παίκτες. Θα χρειστεί χρόνος για να συνηθίσω τις πάσες του. Μερικές φορές μπορεί να πασάρει εκεί που δεν το περιμένεις. Ας ελπίσουμε να μην περάσουν μέσα από τα αυτιά μας! Πρέπει να περιμένουμε το αυτονόητο από τον Μίλος» εξήγησε ο Σέρβος ψηλός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.