Ομπράντοβιτς: Πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

Newsroom
Ο Γιαννακόπουλος
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσετον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τη στιγμή που μιλούσε ο Κώστας Σλούκας.

Τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας απαντούσε σε ερώτηση, χτύπησε το τηλέφωνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στην άλλη άκρη της γραμμής ήτανο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς πήρε τηλέφωνο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον ευχαριστήσει, με τους δύο να μιλούν για λίγο και τον Σλούκα να περιμένει τη σειρά του για να απαντήσει στην ερώτηση. Ξεχωριστό περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. O Zοτς έπρεπε να βρεθεί στη βάφτιση της εγγονής του, αφήνοντας για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις του με την Παρτίζαν και έτσι απουσίασε από τη συνέντευξη. Όμως βρήκε τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Μπάγερν στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά (23/9, 20:00), ενώ από την άλλη η Παρτίζαν θα κοντραριστεί με την Εφές στις 17:00 στον πρώτο ημιτελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.