Ολυμπιακός: Συνάντηση Μπαρτζώκα με Μακσβίτις και Γουόκαπ με... πρώην

Δημήτρης Οικονόμου
Τόμας Γουόκαπ
Με τους πρώην συμπαίκτες του στη Ζάλγκιρις είχε την ευκαιρία να τα πει ο Τόμας Γουόκαπ, λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στην Κύπρο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο για το τουρνουά προετοιμασίας «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ζάλγκιρις (21:30, live στο Gazzetta), στα δικά του... αποκαλυπτήρια με το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας να δίνει το παρών.

Ο Τόμας Γουόκαπ όμως, στο περιθώριο των προπονήσεων των δύο ομάδων στην Κύπρο συνάντησε πρώην συμπαίκτες και φίλους με τους οποίους είχε εγκάρδιο χαιρετισμό. Άλλωστε ο Γουόκαπ πέρασε μία τριετία από το 2018 έως το 2021 στο Κάουνας και αγαπήθηκε εξίσου.

Και οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν τη δική τους ευκαιρία να τα πούνε κατ ιδίαν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συζητά μαζί με τον Κάζις Μακσβίτις, κάτι που έκανε γνωστό μέσω των αναρτήσεών της η Ζάλγκιρις.

@Photo credits: Twitter/ @bczalgiris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.