Σπανούλης: Πάρκερ, Μπογκντάνοβιτς και Χάινς υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του

Σπανούλης: Πάρκερ, Μπογκντάνοβιτς και Χάινς υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του

Δημήτρης Οικονόμου
Σπανούλης
Τόνι Πάρκερ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Τόκο Σενγκέλια και Κάιλ Χάινς ήταν μεταξύ άλλων όσοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Βασίλη Σπανούλη στα social media για τη σπουδαία του καριέρα.

Το αποτύπωμα του Βασίλη Σπανούλη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα στενά ελληνικά όρια. Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού επηρέασε μια ολόκληρη γενιά στο μπασκετικό στερέωμα. Και όπως είναι λογικό, η είδηση της απόσυρσης της φανέλας του έκανε τον γύρο του κόσμου.

Άπαντες έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, είτε άμεσα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τις δείχνει στο cube του ΣΕΦ, ενώ αρκετοί έδειξαν την αναγνώρισή τους στα social media.

Ο Τόνι Πάρκερ έδωσε τα συγχαρητήρια στον φίλο του, όπως αναφέρει, για τη σπουδαία καριέρα. Και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εξέφρασε τον σεβασμό του με ποστάρισμά του. Το ίδιο και ο Τόρνικε Σενγκέλια που χαρακτήρισε τον Σπανούλη θρυλική μορφή.

Φυσικά ο Χάινς, ο οποίος τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον πρώην συμπαίκτη του, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ανεβάζει σέλφι μαζί με τον Παπανικολάου και τον V-Span, τη σύγχρονη ζωντανή ιστορία του τμήματος.

Τα μηνύματα των Πάρκερ, Χάινς, Μπογκντάνοβιτς σε Σπανούλη