Σπανούλης: Τον τίμησε και η Αρμάνι δια χειρός Σταυρόπουλου και Χάινς

Σπανούλης: Τον τίμησε και η Αρμάνι δια χειρός Σταυρόπουλου και Χάινς

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Η Αρμάνι Μιλάνο τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη.
Η Αρμάνι Μιλάνο τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη με την παρουσία της, για το φιλικό με τον Ολυμπιακό, το... επιδόρπιο για την απόσυρση της φανέλας του. Ωστόσο, οι Ιταλοί είχαν και άλλη μία έκπληξη.

Ο Βασίλης Σπανούλης γέλασε, δάκρυσε και χάρηκε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. Η φανέλα με το 7 ανέβηκε για πάντα στην οροφή του ΣΕΦ, με τον Σπανούλη να επιστρέφει στο παρκέ, για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Αρμάνι Μιλάνο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η ιταλική ομάδα θέλησε να τιμήσει τον «V-Span». Αν και οι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό του... μύριζαν Ολυμπιακό.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, general manager της Αρμάνι και ο Κάιλ Χάινς, σέντερ των Ιταλών και παλιός συμπαίκτης του Σπανούλη του παρέδωσαν μία πλακέτα.

«Σε ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος επηρέασε μία γενιά αθλητών και φιλάθλων, με τα κρίσιμα καλάθια, την ευρηματικότητα και τη μακροβιότητα, προσφέρουμε το μεγαλύτερο σεβασμό μας. Είσαι ένα υπέροχος ανταγωνιστής, ένας αριστοκρατικός αντίπαλος και ένας εξαιρετικός άνθρωπος», αναφέρει το βραβείο της Αρμάνι και ολοκληρώνεται με την ημερομηνία που έμεινε στην ιστορία: 17 Σεπτεμβρίου 2023.

@Photo credits: Olimpia Milano twitter