Πρίντεζης: «Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;»

Πρίντεζης: «Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;»

Newsroom
πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης που έχει περάσει πολλά μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό θυμήθηκε μια κουβέντα που είχαν κάνει το 2011 ενώ ξεκίνησε τον λόγο του με μια... φοβερή ατάκα.

Τα χρόνια περνούν. Και τα κοστούμια δίνουν τη θέση τους στις φανέλες. Μέχρι και πριν από δύο χρόνια, οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης βρίσκονταν στα ίδια αποδυτήρια και μοιράζονταν στιγμές, καλές και κακές, για χάρη του Ολυμπιακού.

Πλέον η παρουσία του δεσπόζει έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Ο μεν Σπανούλης συνεχίζει στην προπονητική, ο δε Πρίντεζης όπως ανέφερε ετοιμάζεται σιγά-σιγά να επιστρέψει στα μπασκετικά δρώμενα μετά και τη δική του απόσυρση από την ενεργό δράση πριν από έναν χρόνο.

«Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος αλλιώς... είχε μάθει να βρίσκεται στο ΣΕΦ και αλλιώς το επισκέπτεται τώρα: «Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά όταν ακούσαμε ότι ο Βασίλης ήρθε στον Ολυμπιακό. Από αυτούς τους ανθρώπους να παίρνουμε πράγματα και να τα μεταλαπαδεύουμε. Θυμάμαι το 2003 όταν είχαμε παίξει αντίπαλοι την εποχή που ήταν στο Μαρούσι, ο Σούμποτιτς μας είχε πει να τον παίζουμε under γιατί δεν θα χάναμε από τα σουτ του Σπανούλη. Εδώ φαίνεται ότι πίστη και δουλειά, όλα γίνονται».

Ενώ έφερε στο μυαλό του και το καλοκαίρι του 2011, όταν είχαν συναντηθεί στο καράβι: «Τότε υπήρχε ανασφάλεια στην ομάδα. Ο Βασίλης μου είπε ότι 'φέτος θα δαγκώνουμε. Θα είμαστε πολύ καλοί από εκεί που δεν το πιστεύει κανείς'. Και του είπα 'το πιστεύεις; το εννοείς;' Και φτάσαμε το 2012 να κατακτήσουμε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα»,