Βασίλης Σπανούλης: Έκπληξη με βίντεο και... πρωταγωνιστές τους Γκάλη, Νοβίτσκι, Μίτσιτς, Ντόντσιτς, Γιόκιτς και άλλους

Βασίλης Σπανούλης: Έκπληξη με βίντεο και... πρωταγωνιστές τους Γκάλη, Νοβίτσκι, Μίτσιτς, Ντόντσιτς, Γιόκιτς και άλλους

Ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο Βασίλης Σπανούλης είδε να εμφανίζονται μπόλικες εκπλήξεις μπροστά στα μάτια του. Με μεγάλες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ να μιλούν για τον «V-Span», λίγο πριν από την απόσυρση της φανέλας του.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται καθισμένος στο κέντρο του παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Είναι το τιμώμενο πρόσωπο και στο τέλος της βραδιάς θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει, για πάντα, στην οροφή του γηπέδου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αρχή του τέλους της εκδήλωσης, η εμβληματική μορφή του Ολυμπιακού είδε πολλούς ανθρώπους από το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ να μιλούν γι' αυτόν. Να του εκφράζουν την αγάπη και το θαυμασμό τους για όσα πετύχει στην καριέρα του.

Για τον Σπανούλη μίλησε ο Νίκος Γκάλης, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Πάου Γκασόλ, ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο Νάντο Ντε Κολό, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Τόμας Σατοράνσκι, ο Ντάνι Χάκετ, ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Σέιν Λάρκιν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.