Ολυμπιακός: Φιλικό τριών δεκαλέπτων και νίκη στα... σημεία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Φάση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αρμάνι.
Ο Ολυμπιακός και η Αρμάνι Μιλάνο αγωνίστηκαν σε φιλικό που είχε διάρκεια τρία δεκάλεπτα, με κάθε περίοδο να έχει το δικό της σκορ.

Ο Ολυμπιακός και η Αρμάνι Μιλάνο αναμετρήθηκαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα σε βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε τρία δεκάλεπτα, όπου το σκορ μετρούσε από την αρχή σε κάθε περίοδο.

Η πρώτη και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή (20-20 και 18-18), ενώ στη μεσαία ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με τρίποντο του Τόμας Γουόκαπ στη λήξη του χρόνου (60-57 το συνολικό σκορ).

Η Αρμάνι κατάφερε να ισοφαρίσει το πρώτο δεκάλεπτο με σουτ του Μπορτολάνι και την τρίτη με ένα κλέψιμο του Κάιλ Χάινς, το οποίο μετατράπηκε σε λέι απ.

Εκτός της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό έμειναν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος και Σακιέλ ΜακΚίσικ,

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή (17/9, 21:00) στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1 τρ.,11 ασ.), Κάνααν 6 (1 τρ.,4 ριμπ.), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 10 (1), Πάπας, Φαλ 11 (7ριμ., 2 κοψ.), Παπανικολάου 5 (1), Πίτερς 13 (3), Σίκμα 6 (5 ριμπ., 3 κλ.), Τανούλης 2.

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ποϊθρες 7, Μπορτολάνι 5, Πάνγκος 7 (1), Στογιάνοβιτς 2, Καμαγκατέ 5, Χολ 8 (1), Καρούσο 2, Σιλντς 11 (2), Μίροτιτς 8, Χάινς 2.

@Photo credits: INTIME