Παρτιζάν: Έτσι έμεινε ο Πάντερ στο Βελιγράδι

Παρτιζάν: Έτσι έμεινε ο Πάντερ στο Βελιγράδι

O Κέβιν Πάντερ
Η μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Μπαρτσελόνα ήταν για πολλούς δεδομένη και ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς μίλησε για την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ στους «ασπρόμαυρους».

Ο Κέβιν Πάντερ βρέθηκε με το... ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα και παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε και από άλλες ομάδες της EuroLeague, ο Αμερικανός σκόρερ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο στην Παρτιζάν με την οποία κατέκτησε πέρσι την Αδριατική Λίγκα και βρέθηκε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four.

Η Παρτιζάν δεν ήθελε να χάσει τον καλύτερο παίκτη της, δεν πτοήθηκε από τους άλλους υποψήφιους και αθόρυβα έφτασε στην παραμονή του Πάντερ με ορίζοντα το 2025. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Mozzartsport όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανανέωση του Αμερικανού.

«Ο Κέβιν είναι ένας φανταστικός τύπος. Όλοι θέλαμε να μείνει στην Παρτιζάν. Επικοινώνησα με τα περισσότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι τους ήταν υπέρ της παραμονής του αρχηγού. Όταν ο Ζόραν Σάβιτς με ενημέρωσε ότι το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει και ότι ο Κέβιν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα, του είπα να μιλήσει με τους ατζέντηδες του Πάντερ και να τους ζητήσει να περιμένουν μερικές ώρες πριν πάρουν την απόφασή τους, κάτι που τελικά έπραξαν. Ρώτησα ποια ηταν τα εμπόδια που υπήρχαν και τι έπρεπε να κάνουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ο Ζόραν με ενημέρωσε για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε ως σύλλογος και έτσι ο Κέβιν έμεινε στην Παρτιζάν. Είμαι περήφανος που κρατήσαμε αυτόν τον παίκτη, ξέρω καλά τι σημαίνει για την ομάδα και τους οπαδούς μας» εξήγησε ο διοικητικός ηγέτης των Σέρβων.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.