Βιλντόζα: Ξεκαθαρίζει στις 27 Οκτωβρίου στο δικαστήριο η υπόθεσή του με την Μπασκόνια

Βιλντόζα
Στις δικαστικές αίθουσες θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης του Λούκα Βιλντόζα με την Μπασκόνια, μετά τη σχετική μήνυση για αθέτηση συμβολαίου από τον Αργεντινό.

Μπασκόνια και Βιλντόζα θα λύσουν στο δικαστήριο τις μεταξύ τους διαφορές. Η δικάσιμος ημερομηνία ορίστηκε στις 27 Οκτωβρίου στη Βιτόρια, όπου και θα ξεκαθαριστεί αν ο Αργεντινός, παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον, κατηγορείται δικαίως για αθέτηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η διαφορά ξεκίνησε με την υπογραφή του Βιλντόζα στον Ερυθρό Αστέρα. Η Μπασκόνια είχε άγνοια για το γεγονός αυτό μετά την επιστροφή του από το NBA και διεκδικούν αποζημίωση μιας και ο Αργεντινός υπέγραψε κάπου αλλού. Οι Βάσκοι ισχυρίζονται ότι είχαν τα ευρωπαϊκά δικαιώματα του παίκτη σε περίπτωση επιστροφής του από τις ΗΠΑ και από τη στιγμή που φόρεσε άλλη φανέλα της EuroLeague, αξιώνουν χρηματικό ποσό ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για την περίπτωσή του.

Από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα κάνουν λόγο για γνώση της Μπασκόνια, που ενημερώθηκε μέσω δικηγόρων για τα όσα θα συνέβαιναν πριν αποκτηθεί ο Αργεντινός, ενώ υπάρχει και σχετικό έγγραφο από τους Μπακς, από όπου και αποκτήθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.