Ολυμπιακός, Μίροτιτς: Δε θα μιλήσει με καμία ομάδα αν δεν αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός, Μίροτιτς: Δε θα μιλήσει με καμία ομάδα αν δεν αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα
Οι συνομιλίες του Ολυμπιακού και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με τον Νίκολα Μίροτιτς θα ξεκινήσουν μόνο αν και όταν εκείνος υπογράψει τη λύση της συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

Η μετακόμιση του Σάσα Βεζένκοβ στο Σακραμέντο έχει βάλει τον οργανισμό του Ολυμπιακού σε εγρήγορση, για να κινήσει τις διαδικασίες της αντικατάστασής του. Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί ένα από τα ονόματα που απασχολούν περισσότερο από κάθε άλλο την αγορά, μετά και τη θέληση της Μπαρτσελόνα να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο για την επόμενη διετία.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό και η πλευρά του παίκτη, δε θα μιλήσει με καμία ομάδα πριν αποδεσμευτεί και επίσημα από τους Καταλανούς. Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, χωρίς κάτι περισσότερο όμως στις επαφές, με αρκετές ομάδες ανά την Ευρώπη να βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του.

Ο Μίροτιτς θα κοιτάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μόνο όταν γίνει επίσημο το… διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα. Και ο λόγος φυσικά είναι πως δε θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα στην ομάδα να τον πάει δικαστικά, μιας και δεσμεύεται για την επόμενη διετία και έχει σκοπό να καρπωθεί τα χρήματα που δικαιούται.

Η ημερομηνία της 1ης Ιουλίου ήταν σημαντική για τις δύο πλευρές, ώστε να υπάρχει για την Μπάρτσα μία λύση που δε θα είχε τόσο βαριά φορολογία, όμως ακόμα δεν έχει επέλθει κάποια λύση στο ζήτημα και το συμβόλαιο του πολιτογραφημένου Ισπανού παραμένει σε ισχύ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.