ΛεΝτέι: Κοντά στην παραμονή στην Παρτίζαν

ΛεΝτέι: Κοντά στην παραμονή στην Παρτίζαν

Νίκος Καρφής
Τζάμπολ στα play-offs
Ο Ζακ ΛεΝτέι φαίνεται πως θα παραμείνει στην Παρτίζαν και τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Ζακ ΛεΝτέι παίζει στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων της Euroleague, αλλά φαίνεται πως η Παρτίζαν θα καταφέρει να τον κρατήσει στο Βελιγράδι για άλλα δυο χρόνια, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κέβιν Πάντερ που άφησε στο... περίμενε την Μπάρτσα για να ανανεώσει στους Σέρβους. Ο παίκτης εδώ και καιρό βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ενώ χθες ρώτησε και ο Ολυμπιακός για το status του.

Σύμφωνα με το Basketnews, η ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι κοντά στο να ανανεώσει τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να αποτελεί εκ των πιο περιζήτητων παικτών στην αγορά. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 10.7 πόντους με 4.6 ριμπάουντ μέσο όρο στη Euroleague, αλλά και 38.4% στα τρίποντα. Κόντρα στη Ρεάλ στα play-offs μέτρησε 15.4 πόντους, 44.4% τρίποντα και 4.8 ριμπάουντ, ενώ κόντρα στον Ερυθρό στους τελικούς της ABA Liga μέτρησε 13.8 πόντους με 4.8 ριμπαουντ και 55% τρίποντα παρακαλώ.

Ένας παίκτης που έδειξε πόσο μπορεί να κάνει στα... χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που επιθυμεί να τον έχει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.