Ολυμπιακός, Βεζένκοβ: Δε διατήρησαν δικαιώματα οι «ερυθρόλευκοι»

Εντυπωσιακός Βεζένκοβ
Παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς είναι ο Σάσα Βεζένκοβ, με τον Ολυμπιακό να μη διατηρεί δικαιώματα σε περίπτωση που εκείνος επιστρέψει στην Ευρώπη οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι πλέον έτοιμος για το βήμα στο NBA. Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν τα δικαιώματά του μετά την περσινή ανταλλαγή και τον έφεραν στην Καλιφόρνια, μετά την MVP σεζόν του με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν το buyout του 1.5 εκατομμυρίου που υπήρχε ως ρήτρα στο συμβόλαιό του, με τα 750.000 εξ αυτών να προέρχονται από τους Κινγκς. Μάλιστα στην τριετή συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, ο Ολυμπιακός δεν έχει διατηρήσει δικαιώματα σε περίπτωση επιστροφής.

Ο Βεζένκοβ δηλαδή αν αποφασίσει επιστρέψει μετά τα τρία χρόνια ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην Ευρώπη, δε δεσμεύεται με καμία ομάδα και μπορεί να διαπραγματευτεί, Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο με τον 28χρονο φόργουορντ, θα έχουν πάντοτε το... συναισθηματικό προβάδισμα για να καθίσουν πρώτοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.