Εuroleague: Χωρίς αλλαγές στις 18 ομάδες, μπαίνει το play-in

euroleague
Γνωστές έγιναν οι 18 ομάδες που θα συμμετέχουν στη Euroleague της νέας σεζόν, ενώ από φέτος θα έχουμε και play-in.

Η Euroleague ανακοίνωσε τις 18 ομάδες που θα συμμετέχουν στη σεζόν που έρχεται. Ίδιες οι ομάδες σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ πλέον θα υπάρχει και το play-in τουρνουά για να αποφασιστούν οι τελευταίες δύο θέσεις των play-offs.

Αναλυτικά οι 18 ομάδες

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν, Ερυθρός Αστέρας, Βίρτους, Βαλένθια, Μπασκόνια ,Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζάλγκιρις, Εφές, Μονακό, Βιλερμπάν, Άλμπα , Μπάγερν.

Τι ισχύει με το play-in, στα πρότυπα του ΝΒΑ

Στο play-in τουρνουά θα μπαίνουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η μέχρι τη 10η θέση στη regular season. Η έβδομη και η όγδοη θα παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής θα παίρνει την πρόκριση στα play-offs. Ο ένατος θα κοντραριστεί με τον 10ο, με τον νικητή να κερδίζει άλλη μια ευκαιρία για πρόκριση στα play-offs, αφού θα αντιμετωπίζει στη συνέχεια τον ηττημένο του ζευγαριού 7ος vs 8os.

O ηττημένος του ματς του 9ου με τον δέκατο θα μένει αυτόματα εκτός play-offs. Σε όλα τα ματς γηπεδούχος θα είναι εκείνος που έχει το καλύτερο ρεκόρ στη regular season.

  • 7ος vs 8ος (ο νικητής περνάει play-offs και παίζει με τον 2ο της regular season)
  • 9ος vs 10ος (ο νικητής παίζει με τον ηττημένο του ζευγαριού 7vs8 και όποιος επικρατήσει, παίζει στα play-offs με τον 1ο)
  • Ο ηττημένος του ζευγαριού του 9ου με τον 10ο μένει εκτός play-offs

dfdf

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.