Παναθηναϊκός: Η Μπάγερν αποκάλυψε τις ομάδες του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Μαντζούκας με την Μπάγερν
Το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη Μπάγερν να αποκαλύπτει τις ομάδες που θα λάβουν συμμετοχή.

Ένα ακόμη τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πλησιάζει και η Μπάγερν Μονάχου, που εδώ και λίγο καιρό τέθηκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του ΟΑΚΑ στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Οι Βαυαροί που οργανώνουν το πρόγραμμα προετοιμασίας τους, γνωστοποίησαν το πλάνο τους το πρωί της Πέμπτης (29/06) μέσω της επίσημης σελίδας τους και αποκάλυψαν ταυτόχρονα τις υπόλοιπες ομάδες που θα βρεθούν στην Αθήνα για το τουρνουά.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως πέραν του οικοδεσπότη, Παναθηναϊκού, θα είναι η Παρτίζαν και η Αναντολού Εφές, με την επίσημη ανακοίνωση των «πρασίνων» να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

t

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.