Πρόεδρος Παρτίζαν: «Θέλαμε να μείνει ο Πάντερ, αλλά δεν θα ρισκάρουμε την βιωσιμότητά μας»

Newsroom
Στοχος ο Πάντερ
Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για τη μετακόμιση του Πάντερ στη Μπαρτσελόνα.

Ο Κέβιν Πάντερ απάντησε τελικά αρνητικά στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς, πρόεδρος της Παρτιζάν, αναφέροντας πως ένας παίκτης αναζητεί καλύτερες προσφορές.

Αναλυτικά

«Είναι φυσιολογικό όταν τελειώνει το συμβόλαιό του, ένας παίκτης να αναζητεί καλύτερες προσφορές και να διαπραγματεύεται. Η ζωή των παικτών είναι μικρή και θέλουν να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Είναι άλλο πράγμα το συναίσθημα και άλλο η πραγματικότητα.

Εμείς θα παλέψουμε για να μείνουν όλοι οι παίκτες που θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ζόραν Σάβιτς, αλλά υπάρχουν όρια. Εμείς θέλαμε να μείνει ο Πάντερ, αλλά αν πάρει μια πρόταση που δεν μπορούμε να πλησιάσουμε και είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα μας, δεν θα ρισκάρουμε την βιωσιμότητά μας όπως το 2017.

Άλλες ομάδες έχουν αναγνωρίσει την αξία των παικτών μας και γι’ αυτό διπλασιάζουν τις απολαβές τους μετά τη συνεργασία τους με τον Ομπράντοβιτς. Αυτό είναι επιτυχία της Παρτιζάν και όχι απώλεια, αφού είναι η καλύτερη σύσταση για την ομάδα μας».