Παναθηναϊκός: Πιέζει η Μπαρτσελόνα (και) για Λεσόρ

Ο Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ, αλλά η Μπαρτσελόνα κάνει δυναμικό... μπάσιμο και σε αυτήν την περίπτωση, μετά τον Κέβιν Πάντερ.

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν ένα ακόμα άτυπο μετραγραφικό μπρα-ντε-φερ. Μετά τον Κέβιν Πάντερ, που καταλήγει στην Καταλονία, ο Ματίας Λεσόρ έχει γίνει μήλον της έριδος για τις δύο ομάδες.

Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, όμως τα τελευταία 24ωρα δεν... παίζει μόνος του. Η Μπαρτσελόνα έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του Γάλλου σέντερ και θέλει να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια των «πρασίνων».

Οι Καταλανοί κοιτούσαν την περίπτωση του Λεσόρ, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι λογικό μετά τη σεζόν που πραγματοποίησε με την Παρτίζαν. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες η Μπαρτσελόνα έχει αυξήσει την... πίεσή της για την απόκτηση του Γάλλου σέντερ και έχει ένα ακόμα διαπραγματευτικό χαρτί στη διάθεσή της, αυτό του Κέβιν Πάντερ.

Η παρουσία του Αμερικανού εκεί, μετά και τη συμφωνία των δύο πλευρών, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της Μπάρτσα στις διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως παίξει τον ρόλο της στην απόφαση του ίδιου του Λεσόρ.

Φυσικά αν η περίπτωσή του δεν προχωρήσει σε... γάμο με τον Παναθηναϊκό, το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει άλλες περιπτώσεις τις οποίες έχει στη λίστα του για τη θέση «5».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.