Μιλουτίνοφ: «Κράτησα τον λόγο μου, η καρδιά μου είναι εδώ, πάμε Θρύλε»!

Μιλουτίνοφ: «Κράτησα τον λόγο μου, η καρδιά μου είναι εδώ, πάμε Θρύλε»!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξηγώντας πως η καρδιά του, οι φίλοι του και η οικογένειά του είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Το καλοκαίρι του 2020, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ με μια υπόσχεση. «Δεν είναι το τέλος...» είχε αναφέρει ο Σέρβος σέντερ πριν πάρει τα ταλέντα του και μετακόμισει στη Μόσχα για λογαριασμό της «ομάδας του στρατού».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24/6, η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Λιμάνι έπειτα από τρία χρόνια, πλαισιώνοντας τη γραμμή ψηλών με τον Μουσταφά Φαλ.

Μετά την ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Μιλουτίνοφ έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram: «Πριν από τρία χρόνια έδωσα τον λόγο μου... Και κράτησα τον λόγο μου! Η καρδιά μου είναι εδώ, οι φίλοι μου είναι εδώ, η οικογένειά μου είναι εδώ. Επιστρέφω σπίτι. Πάμε Θρύλε»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.