Χεζόνια: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Ο Χεζόνια απέναντι στον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four
Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ ωστόσο εκείνος έστειλε μήνυμα... παραμονής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι δεδομένο ότι ο Κροάτης φόργουορντ έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Όμως από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ είναι εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ο ίδιος το γνωρίζει. Και έστειλε το δικό του μήνυμα παραμονής στη Ρεάλ μετά την απώλεια του τίτλου στην Ισπανία.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραμένει ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» ενόψει της νέας σελίδας που ανοίγεται στην ομάδα. Βέβαια οι δυσκολίες για να επιτευχθεί (από) φέτος ο «γάμος» είναι πολλές. Ενδεχομένως και ανυπέρβλητες.

Μετά την «σκούπα» από την Μπαρτσελόνα, ο Μάριο Χεζόνια έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Δεν τελειώσαμε καλά αυτή τη σεζόν. Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά από την αρχή. Πήραμε δύο σπουδαία μαθήματα που μας βοήθησαν να ενωθούμε και να δείξουμε τι σημαίνει να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, υπήρξαν ιδιαίτερες και όμορφες στιγμές, οι οποίες δεν θα μπορούσαμε να τις ζήσουμε χωρίς την υποστήριξή σας. Ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν πάντα μαζί μας και στα καλά και στα άσχημα. Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί για εσάς. Ζήτω η Μαδρίτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.