Μπολμάρο: Τον θέλει ο Λάσο στον Μπάγερν

Μπολμάρο: Τον θέλει ο Λάσο στον Μπάγερν

Γιώργος Κούβαρης
Στόχος του Λάσο ο Μπολμάρο
Ο Πάμπλο Λάσο ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπάγερν και όπως φαίνεται έπεσε ήδη με τα μούτρα στη δουλειά όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το «Relevo» ο Αργεντινός γκαρντ αποτελεί προτεραιότητα του Πάμπλο Λάσο για την στελέχωση του ρόστερ της Μπάγερν για τη σεζόν 2023-24.

Μετά την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, ο Μπολμάρο επιλέχθηκε στο νούμερο «23» του draft του ΝΒΑ το 2020 ωστόσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μετακόμισε έναν χρόνο αργότερα.

Παρόλα αυτά το πέρασμά του από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα στην G-League και δη στις θυγατρικές ομάδες των Τίμπεργουλβς και των Τζαζ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε σε μόλις 49 ματς στο ΝΒΑ με 1.1 πόντο και 1 ριμπάουντ ανά 6.3 λεπτά συμμετοχής.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Μπολμάρο βρέθηκε στην Τενερίφη με την οποία πήρε μέρος στο Final-4 του BCL όπου είχε κατά μέσο όρο 5.6 πόντους και 1.6 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.