Γιασικεβίτσιους: Δέχεται μείωση και παραμένει στην Μπαρτσελόνα

Γιασικεβίτσιους: Δέχεται μείωση και παραμένει στην Μπαρτσελόνα

Γιασικεβίτσιους: Δέχεται μείωση και παραμένει στην Μπαρτσελόνα
Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λιθουανός τεχνικός δέχεται ισχυρή μείωση αποδοχών και αναμένεται να συνεχίσει στον καταλανικό πάγκο.

Η έγκυρη «Mundo Deportivo» ανέφερε ότι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αποδεχθεί τη μείωση στις αποδοχές του και να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Βέβαια μετά το Final Four του Κάουνας ο Λιθουανός τεχνικός είχε βρεθεί με το ένα πόδι εκτός... Καταλονίας αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να κάνουν ισχυρή μείωση του budget και δη κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα επηρεάσει και την παραμονή του Νίκολα Μίροτιτς.

Αντίθετα ο Σάρας που λαμβάνει φέτος 3.5 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος πρότεινε να του γίνει και περικοπή ύψους 90% των αποδοχών του!

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ισχυρή μείωση στο συμβόλαιο που λαμβάνει τη φετινή σεζόν. Πάντως αυτή η κίνηση ικανοποίησε τον Ζοάν Λαπόρτα καθώς είδε τον Σάρας να «θυσιάζεται» για το συνολικό καλό της ομάδας.

Μάλιστα το ρεπορτάζ καταλήγει με την υποσημείωση ότι η πρόταση ανανέωσης αναμένεται να είναι για έναν ακόμη χρόνο, χωρίς να παίξει ρόλο το αποτέλεσμα του φετινού πρωταθλήματος.