Λάσο: «Ο Γιουλ θα ζητάει την μπάλα ως το τελευταίο ματς της καριέρας του»

Λάσο: «Ο Γιουλ θα ζητάει την μπάλα ως το τελευταίο ματς της καριέρας του»
Ο Σέρχιο Γιουλ φτάνει τις 1.000 συμμετοχές με τη Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις (24/5, 21:30) και ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον πρώην παίκτη του στη «Βασίλισσα» με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί 21 τίτλους.

Ο Σέρχιο Γιουλ κουβάλησε τη Ρεάλ ως το τέλος της διαδρομής στην EuroLeague, σκοράροντας το νικητήριο καλάθι στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το ενδέκατο πρωτάθλημα Ευρώπης στην ιστορία της «Βασίλισσας».

Πλέον ο Ισπανός γκαρντ έχει μπροστά του ακόμη ένα σπουδαίο milestone, φτάνοντας τις 1.000 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρεάλ στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπέτις για την 34η αγωνιστική της Liga Endesa.

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στη Marca για τον άλλοτε παίκτη του στους Μαδριλένους, τονίζοντας: «Ο Σέρχιο ενσαρκώνει τις αξίες και την ουσία της Ρεάλ. Ξέρει, δε πώς να μεταδίδει τις αρχές αυτού του κλαμπ. Ο αριθμός των 1.000 αγώνων λέει πολλά. Το να φτάσει στο σημείο να σκοράρει ένα νικητήριο καλάθι και να κερδίσει την EuroLeague είναι... απλώς Γιουλ. Αυτός ο τύπος θα τα δώσει όλα ως το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, θα ζητάει πάντα την μπάλα και θα έχει πάντα την αυτοπεποίθηση ότι θα το βάλει».