EuroLeague Final Four 2023, Βεζένκοβ: «Εμείς φταίμε, κάναμε λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα τελευταία λεπτά»

EuroLeague Final Four 2023, Βεζένκοβ: «Εμείς φταίμε, κάναμε λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα τελευταία λεπτά»

Ο Σάσα Βεζένκοβ κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε για την ευθύνη των παικτών του Ολυμπιακού για τη χαμένη EuroLeague, στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four του Κάουνας.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Κάουνας, με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τη 2η θέση στη φετινή EuroLeague.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε για την ευθύνη που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το τελικό αποτέλεσμα.

Όσα είπε ο Βεζένκοβ:

«Είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα, για όσα καταφέραμε αυτή τη σεζόν. Για τη χημεία μας, για το έργο μας, για τις δυσκολίες που περάσαμε, για τις όμορφες στιγμές. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά εμείς φταίμε, κάναμε λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα τελευταία λεπτά.

Δυστυχώς ήμασταν τόσο κοντά, αλλά το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς έχουμε αγώνα σε 2-3 ημέρες, πάμε για τον επόμενο στόχο της χρονιάς, το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βεζένκοβ.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Για ένα διάστημα θα γυρίζει στο μυαλό μας και σε αυτό του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτόν τον κόσμο. Ήρθε μέχρι το Κάουνας, σε περίοδο εκλογών, σε ένα δύσκολο ταξίδι, τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε στους τελικούς για τον τελευταίο στόχο της σεζόν».

Για το αν ήταν θέμα τύχης ή ευθύνη των παικτών: «Όταν φτάνεις στις τελευταίες κατοχές, παίζει και η τύχη ρόλο. Το θέμα είναι να μη φτάνεις μέχρι εκεί. Το ότι φτάσαμε μέχρι εκεί ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

@Photo credits: eurokinissi