EuroLeague Final Four, Μπαρτζώκας: «Είπα στους παίκτες να σηκώσουν το κεφάλι, αυτό είναι το μπάσκετ»

EuroLeague Final Four, Μπαρτζώκας: «Είπα στους παίκτες να σηκώσουν το κεφάλι, αυτό είναι το μπάσκετ»

Ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου
Στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το φινάλε του τελικού της EuroLeague ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως έπρεπε να δώσει ένα νέο κίνητρο στους παίκτες του.

Αποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε αρκετά σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague. Το σουτ του Γιουλ του στέρησε έναν τίτλο από τους Πειραιώτες αλλά η σεζόν δε σταματάει εδώ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό της EuroLeague

«Ήταν ένα εκπληκτικό Final Four, από τις ομάδες, τους οπαδούς, όλοι έδωσαν τα πάντα. Το τελικό αποτέλεσμα μας πόνεσε αλλά ήταν χαρά μας που ήμασταν μέρος του. Τώρα για το παιχνίδι υπάρχουν δεν υπάρχουν αρκετά, ελέγχαμε το σκορ και τον ρυθμό. Είχαμε αρκετές καλές αποφάσεις απέναντι στη ζώνη, κινήσαμε την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Στα τελευταία 2-3 λεπτά είχαμε ευκαιρίες να κλείσουμε το παιχνίδι, χάσαμε σουτ, βολές, κάναμε λάθη. Η Ρεάλ έμεινε κοντά στο σκορ και ό,τι έκανε στο τέλος, τα σουτ του Τσάτσο και του Γιουλ, ήταν η μοναδική φορά που μας προσπέρασε με αυτό το σουτ.

Είμαστε στεναχωρημένοι για εμάς και τους φίλους μας, το ταξίδι που είχαμε αυτή τη σεζόν που ολοκληρώσαμε πρώτοι, κερδίσαμε τη Φενέρ, πήραμε τον ημιτελικό, χάσαμε με το σουτ του Γιουλ. Όπως χάσαμε και πέρσι στον ημιτελικό, αυτό είναι το μπάσκετ αλλά το τίμημα ήταν εναντίον μας».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Τους είπα επειδή όλα τα πρόσωπα ήταν... στο πάτωμα, να σηκώσουν το κεφάλι και να είναι περήφανοι για το μπάσκετ που παίξαμε όλη τη σεζόν. Δεν είχαμε τύχη σήμερα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, κανείς δεν πίστευε ότι θα είχαμε αυτήν την κυριαρχική σεζόν, δε θέλω να μετράω μπάτζετ. Παρουσιάσαμε μία δεμένη ομάδα, είχαμε τρομερούς αριθμούς και κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια αλλά ήμασταν άτυχοι στο τελευταίο. Τους είπα ότι έχουμε έναν τίτλο ακόμα το πρωτάθλημα, έχουμε κερδίσει ήδη δύο. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.