EuroLeague Final Four, Χάνγκα στο Gazzetta: «Ήμουν έτοιμος να παίξω άμυνα μόλις έβαλε το σουτ ο Γιουλ»

Newsroom
Ο Χάνγκα στο Gazzetta
Ο Άνταμ Χάνγκα μίλησε στους απεσταλμένους του Gazzetta στο Κάουνας, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει το κλειδί της νίκης της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού στον τελικό της EuroLeague.

Αποστολή στο Κάουνας: Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκληρό τρόπο από τη Ρεάλ στον τελικό, με το μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ να του στερεί το τρόπαιο. Ο Άνταμ Χάνγκα μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε στο κλειδί της αναμέτρησης, χωρίς ο ίδιος να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο Χάνγκα στο Gazzetta για τον τίτλο της Ρεάλ απέναντι στον Ολυμπιακό

«Περίμενα για αυτόν τον τίτλο αρκετό καιρό, ήταν ο τρίτος μου τελικός και δεν άντεχα να τον χάσω, είμαι ο πρώτος Ούγγρος που κατακτάω την EuroLeague. Είναι τρομερό συναίσθημα»

Για το ψυχολογικό κλειδί: «Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το κλειδί ψυχολογικά. Το ότι πιστεύαμε ως το τέλος, δεν ήταν κάτι που ελέγχαμε, ο Ολυμπιακός έπαιζε εξαιρετικά, επιστρέφαμε συνεχώς και στο τέλος είναι η Ρεάλ».

Για το τι σκέφτηκε στο σουτ του Γιουλ: «Όταν το έκανε δεν το πίστευα, ο κόουτς με είδε αμέσως και μου είπε να παίξω άμυνα, του είπα προφανώς και είμαι».

Για το σουτ του Σλούκα: «Τον είδα, προσπάθησα να το αποτρέψω. Νομίζω είναι κακό για εκείνον, ήθελε να σουτάρει από την άλλη πλευρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.