Κάλινιτς: «Κανείς δεν θέλει να βλέπει και να παίζει τον μικρό τελικό»

Ο Κάλινιτς σχολιάζει τον μικρό τελικό
Ο Νίκολα Κάλινιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Μονακό σχολίασε την... χρησιμότητα του μικρού τελικού για το Final Four με αρνητικό πρόσημο.

Μπαρτσελόνα και Μονακό αναμετρήθηκαν στο μικρό τελικό του Final Four της EuroLeague με τους Μονεγάσκους να παίρνουν τη νίκη κα τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει ζητήσει την άμεση αποχώρηση της ομάδας του από τη Λιθουανία.

Ο Νίκολα Κάλινιτς στο μεσοδιάστημα μίλησε στο BasketNews για την χρησιμότητα του εν λόγω αγώνα, ενώ προσέθεσε το αρνητικό του πρόσημο στη διαδικασία.

Ο Κάλινιτς σε ερώτηση του λιθουανικού μέσου για το αν θα έπρεπε να διαφοροποιηθεί το υπάρχον σύστημα προκειμένου οι ηττημένες ομάδες του ημιτελικού να μην δίνουν τον αγώνα της τρίτης θέσης είπε: «Φυσικά, μιλάμε για αυτό δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια. Αλλά εξακολουθούν να θέλουν τον αγώνα της τρίτης θέσης που κανείς δεν επιθυμεί να δει ή να παίξει σε αυτόν».

Μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και να επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα. «Όχι από όσο ξέρω... Ίσως αυτοί (οι δημοσιογράφοι που το ξεκίνησαν) ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.