Final Four 2023, Ολυμπιακός - Ρεάλ: Η τετράδα που... άντεξε από τον τελικό του 2015

Σλούκας
Σλούκας, Γιουλ, Σέρχιο και Ρούντι Φερνάντεθ είναι οι μοναδικοί παίκτες που έπαιξαν και στον τελικό του 2015 μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός θα συγκρουστεί με τη Ρεάλ (20:00, Νοvasports Prime, live Gazzetta) για το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, ενώ οι Μαδριλένοι θα ψάξουν το 11ο.

Τελευταίο συναπάντημα των δύο ομάδων σε τελικό, ήταν το 2015, όπου η ομάδα του Πάμπλο Λάσο τότε είχε επικρατήσει με 78-59 του συνόλου του Γιάννη Σφαιρόπουλου μέσα στη Μαδρίτη.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν φέτος στον τελικό του Κάουνας με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο. Αν κοιτάξει κάποιος τα ρόστερ των ομάδων και την δωδεκάδα τους το 2015, θα δει πως μόλις τέσσερις συνολικά παίκτες έχουν... αντέξει στον χρόνο.

Από την πλευρά των Πειραιωτών μόνο ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στη Φενέρ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να πάει μαζί του σε άλλον έναν τελικό. Και από την άλλη οι... παλιοί της Ρεάλ είναι και πάλι μαζί της. Ο λόγος για τους Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Οι δύο πρώτοι δεν έφυγαν ποτέ, ο τρίτος άφησε για λίγο τη Βασίλισσα για να την ξαναβρεί στον δρόμο του και να ψάξει άλλη μια κούπα.

Για την ιστορία ο Σλούκας στον τελικό του 2015 είχε 10 πόντους, ο Γιουλ μέτρησε 12 πόντους, 11 είχε ο Σέρχιο και 7 πρόσθεσε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.