EuroLeague Final Four, Ολυμπιακός: Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έστησαν... ολονύχτιο πάρτι στο Κάουνας (vid)

EuroLeague Final Four, Ολυμπιακός: Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» έστησαν... ολονύχτιο πάρτι στο Κάουνας (vid)

Newsroom
Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Κάουνας
Η κάμερα του Gazzetta κατέγραψε τα όσα συνέβησαν στο Κάουνας από τους φίλους του Ολυμπιακού, που μετρούν αντίστροφα για τον τελικό της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Κάουνας εδώ και λίγες μέρες ζει σε ρυθμούς... Ολυμπιακού. Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» μετρούν αντίστροφα για τον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (21/5 - 20:00) και έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους πάρτι.

Μετά την κρουαζιέρα στο Βίλνιους το απόγευμα του Σαββάτου, τα ξημερώματα της Κυριακής το Κάουνας έμεινε... ξάγρυπνο, μιας και οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν στο κέντρο της πόλης.

Το σύνθημα; Τι άλλο, το ευρωπαϊκό που είναι και ο στόχος άλλωστε στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ. Άλλωστε όπως έγινε γνωστό από το πρωί του Σαββάτου, αρκετοί Έλληνες θα κάνουν το ταξίδι αποκλειστικά και μόνο για τον τελικό, για να συναντηθούν με όσους ήδη βρίσκονται στη Λιθουανία και να αυξήσουν την «ερυθρόλευκη» πινελιά στη Zalgirio Arena.

Το βίντεο με τους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα μέρα στο Κάουνας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.