Final Four 2023, Γιουλ στο Gazzetta: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια» (vid)

Ο Γιουλ στο Gazzetta
Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στο Gazzetta ένα 24ωρο πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού (21/5, 20:00) στο Euroleague Final Four του Κάουνας και στάθηκε στο πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες σε ματς που κρίνουν το τρόπαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΑΝ. ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

Ο πολύπειρος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην κάμερα του Gazzetta ενόψει του μεγάλου τελικού και στάθηκε στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακός, ανέλυσε τα κλειδιά ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του άξιζε να βρεθεί σε αυτό το σημείο και να διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Το αξίζουμε. Παίξαμε καλά στην regular season ενώ ξεπεράσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στα play-offs. Και επίσης κάναμε καλή δουλειά απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε 40 λεπτά για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Για τα σημεία-κλειδιά του τελικού: «Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσεις τις μικρές λεπτομέρειες. Αυτές είναι πολύ σημαντικές σε τέτοια παιχνίδια όπως είναι ένας τελικό. Και παίζουμε κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μια πολύ στιβαρή ομάδα. Και πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται το φαβορί: «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες μπαίνουν να παίξουν και οι δύο ομάδες μπορούν να νικήσουν.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.