EuroLeague Final Four, Ολυμπιακός: Τραγούδησαν «Ω Μπέριλ, Μπέριλ» για τη γυναίκα του ΜακΚίσικ στο Κάουνας (vid)

EuroLeague Final Four, Ολυμπιακός: Τραγούδησαν «Ω Μπέριλ, Μπέριλ» για τη γυναίκα του ΜακΚίσικ στο Κάουνας (vid)

Αποθεώθηκε η Μπέριλ ΜακΚίσικ στους δρόμους του Κάουνας
Στο Κάουνας χτυπάει η καρδιά όλων των φίλων του Ολυμπιακού, με την Μπέριλ ΜακΚίσικ να ακούει το όνομά της με ένα γνωστό στην μπασκετική πιάτσα σύνθημα, μία μέρα πριν τον τελικό του Final Four.

Η «ερυθρόλευκη»... τρέλα στο Κάουνας είναι αστείρευτη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό και βρίσκεται πλέον στον τελικό της EuroLeague, εκεί όπου περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 21/5 - 20:00) με φόντο το τέταρτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του, με τους φίλους του να έχουν δώσει στο Κάουνας κατακόκκινο χρώμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα αποθέωσαν μέχρι και τη σύζυγο του Σακίλ ΜακΚίσικ, την οποία εντόπισαν σε καφέ στο κέντρο της πόλης. Με το σύνθημα «Ω Μπέριλ, Μπέριλ» που φέρνει μνήμες από τα '90s του ελληνικού μπάσκετ, η Μπέριλ ΜακΚίσικ γέλασε με τα συνθήματα, ποστάροντας τη στιγμή στο instagram της.

Το βίντεο με την αποθέωση της Μπέριλ ΜακΚίσικ στο Κάουνας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.