Τελικός Euroleague: Zalgirio Arena: Το tour του Gazzetta στη «Zalgirio Arena» όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό του (vid)

Ζαλγκιριο Αρενα
Το Gazzetta περιηγήθηκε εντός κι εκτός της Zalgirio Arena, όπου το βράδυ της Κυριακής (21/5, 20:00) ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Αποστολή - Κάουνας: Βαγγέλης Στελλάκης.

Ευρύχωρο και μοντέρνο. Χαοτικό αλλά ταυτόχρονα και απολύτως σύγχρονο σε όλους του τους χώρους. Ομολογουμένως, το γήπεδο όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague αποτελεί από μόνο του ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο για την μικρή πόλη του Κάουνας.

Η κάμερα του Gazzetta σας ξεναγεί στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους της αθλητικής εγκατάστασης που το βράδυ της Κυριακής (21/5, 20:00) θα μαγνητίσει τα βλέμματα του ευρωπαϊκού κοινού, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο.

Πλάνα από το παρκέ, τις εξέδρες, τους χώρους των αποδυτηρίων και της μεικτής ζώνης, αλλά και την όψη στα πέριξ της Zalgirio Arena.

Η «Zalgirio Arena» μέσα από την κάμερα του Gazzetta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.