EuroLeague Final Four, Λούντζης: «Το πιστεύαμε ακόμα και στο ημίχρονο, υπήρχε μια θετική αύρα»

EuroLeague Final Four, Λούντζης: «Το πιστεύαμε ακόμα και στο ημίχρονο, υπήρχε μια θετική αύρα»

Ο Λούντζης στο Gazzetta
Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη αμέσως μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four της EuroLeague στο Κάουνας.

Αποστολή στο Κάουνας: Αντώνης Καλκαβούρας

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, με μία τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μιχάλης Λούντζης αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην εκπομπή Final Four Madness του Gazzetta πως κανείς δεν πίστευε ότι το παιχνίδι θα χαθεί μετά το ξέσπασμα της 3ης περιόδου.

Οι δηλώσεις του Λούντζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

«Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι με πάρα πολύ ένταση, δε σουτάραμε καθόλου καλά στο ημίχρονο με 9/18 βολές. Γενικά υπήρχε όμως μία αύρα θετική, το πιστεύαμε και το δείξαμε στην τρίτη περίοδο όταν τα δώσαμε όλα. Έμεινε άλλο ματς μεθαύριο».

Για το αν πίστευαν ότι χάνετε το ματς στο 3ο δεκάλεπτο: «Εκείνη την ώρα δε νιώθαμε ότι μπορούμε να το χάσουμε το ματς με την ενέργεια που βγάζαμε και πιστεύαμε στους εαυτούς μας».

Για το πόσο το πίστευαν: «Στη φετινή EuroLeague έχουμε την καλύτερη άμυνα, κάτι που δε δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να χαλάρωσαν λίγο και αυτοί με τη διαφορά. Με την ίδια διάθεση θέλουμε να μπούμε την Κυριακή. Η πίεση δεν υπήρχε, είχαμε άγχος λόγω του Final Four αλλά το γεγονός που είμαστε εδώ είναι επιτυχία. Στο τέλος της ημέρας θέλουμε να είμαστε καλά με τους εαυτούς μας. Έτσι θα μπούμε και την Κυριακή, με την ίδια διάθεση, έχει μείνει ένα παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.