Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ντύθηκαν... Βεζένκοβ για να υποδεχτούν τον MVP (vid)

Final Four 2023, Ολυμπιακός: Ντύθηκαν... Βεζένκοβ για να υποδεχτούν τον MVP (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ και η υποδοχή του από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.
Ο Σάσα Βεζένκοβ είδε τους συμπαίκτες του, λίγο πριν ξεκινήσει το EuroLeague Final Four 2023 στο Κάουνας, να τον υποδέχονται φορώντας μάσκες του Βούλγαρου φόργουορντ, ενώ φρόντισαν μέχρι και τις ενδυματολογικές λεπτομέρειες.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι ο νέος MVP της EuroLeague. Οι συμπαίκτες του Βούλγαρου φόργουορντ θέλησαν να του κάνουν μία μικρή έκπληξη λίγο πριν ξεκινήσει το EuroLeague Final Four 2023 στο Κάουνας και να τον υποδεχτούν στην τραπεζαρία που τρώει ο Ολυμπιακός.

Και το έκαναν με στυλ. Φορώντας στην αρχή μάσκες... Βεζένκοβ, ενώ μετά από λίγο αποφάσισαν να το πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Μιχάλης Λούντζης, ο Τζορτζ Πάπας και ο Άλεκ Πίτερς ανέβασαν και τις φόρμες τους πιο ψηλά στον κορμό τους, όπως συνηθίζει να κάνει ο Βεζένκοβ, ενώ μιμήθηκαν και το περπάτημά του.

Μόλις ο MVP μπήκε στηην τραπεζαρία είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ενώ οι συμπαίκτες του τον αποκάλεσαν MVP και τον αγκάλιασαν. Με τον Βεζένκοβ να κάνει πλάκα στον Λαρεντζάκη και να τον ρωτάει «ποιος είσαι;»,

Η υποδοχή του Βεζένκοβ στο Κάουνας

@Photo credits: Olympiacos BC