Euroleague Final Four, Σάρας: «Μου αρέσει η πίεση, είμαι στο σπίτι μου»

Σάρας
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως στο Final Four μετρά ποιος θα κάνει την καλύτερη δουλειά.

Αποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η Ρεάλ θα κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στο γεγονός πως η διοργάνωση γίνεται στη χώρα του, ενώ μίλησε για τη διαφορά των ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία.

Ο Γιασικεβίτσιους ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου

«Είμαι στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια στο Κάουνας. Υπάρχουν πάντα τα λάθη, να είμαστε ενωμένοι όσο γίνεται. Να βρούμε ισορροπία. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω πως η ομάδα θα πάει καλά. Η οικογένειά μου είναι εδώ και δεν χρειάζονται εισιτήρια για να έρθουν. Νιώθω άνετα, έχω περάσει από αυτές τις καταστάσεις», ανέφερε αρχικά

Για το ότι η ομάδα του ξεκουράστηκε παραπάνω λόγω της σκούπας (3-0) κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουν οι τραυματίες. Δεν έχει σημασία όμως. Μετρά ποιος θα κάνει την καλύτερη δουλειά. Είχαμε δύσκολο ματς πέντε μέρες πριν το Final Four. O ημιτελικός είναι το πιο σημαντικο ματς».

Για τη διαφορά που υπάρχει στα ντέρμπι Ελλάδας και Ισπανίας: «Ο χαμός γίνεται από τα Μέσα. Να συγκεντρωθείς σε αυτά που σε έφεραν εδώ. Δε θα είμαστε τέλειοι αλλά να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ και να μην δώσουμε πολλά πράγματα στον αντίπαλο μας».

Από την πλευρά του ο Σατοράνσκι είπε

«Είναι το πρώτο μου Final Four, είναι υπέροχο συναίσθημα. Θέλεις να βιώσεις ως παίκτης τέτοιες εμπειρίες. Εκτιμώ πάρα πολύ ότι είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Εύχομαι πως στο τέλος σηκώσουμε το τρόπαιο».