Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μένει και την επόμενη σεζόν ο Κάτας

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μένει και την επόμενη σεζόν ο Κάτας

Newsroom
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Μένει και την επόμενη σεζόν ο Κάτας
Μακάμπι Τελ Αβίβ και Όντεντ Κάτας συνεχίζουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν, παρά τον αποκλεισμό ένα βήμα πριν από το Final Four του Κάουνας.

Η Μακάμπι μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στο Final Four της EuroLeague, με τη Μονακό να την αποκλείει στο Game 5 και να πηγαίνει απευθείας πάνω στον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό, όμως ο Όντεντ Κάτας βρήκε την ανταμοιβή που έψαχνε.

Όπως ανακοινώθηκε από τους Ισραηλινούς, ο Κάτας θα παραμείνει στον πάγκο της Μακάμπι και την επόμενη σεζόν. Φυσικά ο στόχος του πρωταθλήματος παραμένει για την «ομάδα του λαού, με τον Κάτας να δηλώνει πόσο χαρούμενος είναι στο Τελ Αβίβ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και όλο τον οργανισμό που εκδήλωσε την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε το μονοπάτι που χαράξαμε μαζί. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους» σχολίασε ο προπονητής της Μακάμπι μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.